Top Guidelines Of uvex iş ayakkabısı

Wiki Article

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fırçası ve sabun ile de temizlik yapılır. Evinizde bulunan eski bir diş fırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

TPU laminasyonlu yapı ise saya üzerinde ekstra dayanıklılık sağlayarak, ayakkabının formunu uzun süre korumasına yardımcı olur. Bu sayede hem estetik açıdan hem de işlevsellik bakımından beklentilerin ötesinde bir performans sergiler.

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. one hundred dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

SP (Security In addition): Bu işaretleme, ayakkabının sadece darbe ve sıkıştırmaya karşı koruma sağlamakla kalmayıp, aynı zamanda delinme direncine de sahip olduğunu gösterir.

Su Geçirmez Ayakkabılar: Islak ve nemli çalışma alanları için idealdir. Ayakların kuru kalmasını sağlar ve suya karşı dayanıklıdır.

İş güvenliği ayakkabısı kışlık ve yazlık olarak kullanılabilecek alternatifler mevcuttur.

Mekap iş güvenliği ayakkabısı modelleri, suya dayanıklı ve nefes alabilir malzemelerden üretilmiştir. Bu özellikler ayakların nemli ortamlarda rahatlıkla kullanabileceği bir ayakkabı olmasını sağlar.

Neden Seçilmeli? Hem delinme direncine sahip Kevlar ara taban hem de kompozit burun ile güvenli ve hafif bir yapıya sahip. Sürekli hareket gerektiren iş ayakkabısı markaları işlerde konfor sağlar.

Mekap iş ayakkabısı modellerinin arasında en sık tercih edilenlerden biri de çelik burunlu olanlardır. Çelik burunlu iş ayakkabıları, güvenlik amaçlı olarak tasarlanmıştır ve ayakları darbe, sıkışma ve kesilme gibi risklere karşı korur. Çelik burunlu iş ayakkabılarının bir diğer avantajı ise dayanıklılığıdır.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip ayakkabi iş ilanlari edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

Ayrıca, kaymaz tabana sahip olan antistatik iş ayakkabıları da mekap iş ayakkabıları arasında yer almaktadır. Bu ayakkabılar, zeminin kaygan olduğu ortamlarda çalışanlar için ekstra güvenlik sağlar.

You can e mail the website owner to let them know you were being blocked. Remember to consist of what you were being undertaking when this web page arrived up as well as Cloudflare Ray ID identified at The underside of the web site.

Ağır ve tehlikeli işlerin yapıldığı mesleklerde iş kazaları kaçınılmaz olur. Ancak doğru ekipmanlarla kazalardan yaralanmadan kurtulmak mümkün. İşe uygun ve dayanıklı iş ayakkabıları da ayağa ağır yük düşmesi ya da çarpma gibi iş ayakkabısı giyemez raporu örneği olası tehlikelerden sizi koruyacak en önemli iş kıyafetleri arasında yer alır.

Report this wiki page